Kijk ook eens op

Volg onsSelectie Smart Dry Eemland is rond voor 2019

Vrijdag 02 november 2018

Elite men - Het Elite-Beloften Team van Wielervereniging Eemland in Amersfoort heeft de selectie rond. In 2019 zal de vereniging voor het tweede achtereenvolgende jaar rijden in de kleuren van SmartDry.

SmartDry is een internationaal opererend bedrijf dat is gespecialiseerd in vochtwerende systemen voor woningen en bedrijven. 

Ten opzichte van 2018 vinden komend seizoen de nodige veranderingen plaats. Zo verwelkomt het Elite-Beloften Team van WV Eemland zes nieuwe renners: Thomas van Meurs, Siebe Nicolai, Tim Poriau, de broers Evert en Bart Hoolwerf en Kyle Agterberg. Deze laatste renner won in april de koninginnenrit in de Arden Challenge, een etappekoers in Wallonië.

SmartDry WV Eemland cycling team kan zijn renners, naast de Nederlandse koersen, ook deelname aan een aantal Spaanse koersen aanbieden. Hierdoor kunnen de renners zichzelf ontdekken en ontwikkelen op ander terrein dan in Nederland. Ook kunnen de renners in Spanje terecht om te trainen.

Naast de zes nieuwkomers telt SmartDry WV Eemland cycling team de volgende renners: Johnny van Diermen, André Luijk, Lars van Uum, Martin Mijnten, Willem Hoolwerf, Stijn van der Wal, Wouter Ruchtie, Daan Marsmans, Max Haaksman, Siebe Bos, Hessel Glotzbach, Simon Borsen en Joost van den Bosch.

Foto: © Smart Dry TeamEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl