Kijk ook eens op

Volg onsTulner, Hoppezak en Lindenburg naar DJR

Vrijdag 02 november 2018

Elite men - Ploegleider Jo Bouwens van De Jonge Renner verwacht ook volgend seizoen weer een aantal renners op een hoger niveau af te leveren.

Daarnaast hoopt hij dat renners de stap kunnen maken naar een continentaal team. Wessel Verschueren, Manuel Michielsen en Mauro Spapen stromen uit eigen gelederen doorsnaar de selectie van Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner. “Dit feit maakt onze rol als opleider weer waar”, zegt Bouwens. Ook is hij van mening dat het team in de breedte het komende jaar beter is dan afgelopen jaar, want een aantal goede ex-continentale renners komen de ploeg versterken. Dit zijn Jim Lindenburg (terug op het oude nest), die overkomt van Metec-TKH, maar ook Rens Tulner en Vincent Hoppezak die in 2018 de continentale kleuren van Delta Cycling Rotterdam verdedigden maken de overstap.

Samenstelling team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner in 2019:

Ramon van Bokhoven, Bryan Bouwmans, Vincent Hoppezak, Youri van Iersel, Bram de Kort, Mathijs de Leng, Jim Lindenburg, Manuel Michielsen, Mauro Spapen, Rens Tulner, Wessel Verschuren en Wim Wittenberg.

Foto: © Rudie OttensEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl