Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Fietsenwinkel.nl partner Roompot-Charles

Woensdag 19 december 2018

Elite men - Fietsenwinkel.nl heeft zich als sponsor verbonden aan het Roompot-Charles Cycling Team. De merknaam is straks achter op de broek van de ploeg te zien, daar stond nu ZLM. De samenwerking werd bekend gemaakt tijdens een activiteit voor medewerkers en start per 1 januari 2019.

Fietsenwinkel.nl en het Roompot-Charles Cycling Team hebben dezelfde sportieve ambitie, zegt Jorrit Bouma, die over de marketing bij Fietsenwinkeln.nl gaat. Hij is enthousiast over de sponsoring. “Wij verbinden onze naam natuurlijk graag aan deze wielerploeg. We brengen Nederland allebei in beweging en we zijn beiden enorm gedreven om te winnen.

Michael Zijlaard, die samen met Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel en Michael Boogerd het management van de ploeg voor zijn rekening neemt, is blij met de samenwerking. “We delen inderdaad dezelfde ambitie. Het Roompot-Charles Cycling Team wil de top bereiken, net als Fietsenwinkel.nl. Dat doen we allebei met de nodige ervaring, maar we leiden ook allebei jong talent op. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl