Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Techno Group neemt Stichting MOS over

Vrijdag 21 december 2018

National - De Stichting MOS die de afgelopen 14 jaar de medische ondersteuning verzorgde bij talloze sportevenementen en culturele manifestaties wordt per 1 januari overgenomen door de Techno Group in Etten-Leur.

"Reden voor de overname is dat het voor MOS steeds moeilijker werd om haar werk uitsluitend met vrijwilligers op verantwoorde wijze te kunnen uitvoeren. Knelpunten in de personele sfeer dienden zich aan, steeds vaker moesten commerciële partijen ingeschakeld worden om de bezetting bij evenementen rond te krijgen. Er werd te vaak een beroep gedaan op een te kleine groep vrijwilligers, dat maakt een organisatie kwetsbaar. Opvolging van de directeur en het loodsbeheer met vrijwilligers bleek onhaalbaar. Ook moesten wij afscheid nemen van onze hoofdsponsor die vanaf de oprichting fors heeft geïnvesteerd zowel financieel als in facilitaire zin" zo laat de stichting weten.

"Op basis van het bovenstaande heeft het bestuur zich dan ook georiënteerd op de markt. Uitgangspunt was daarbij dat de kwaliteit van het werk ook naar de toekomst toe gegarandeerd moest blijven en dat ook de vrijwilligers hun werk kunnen voortzetten. Met de Techno Group BV uit Etten-Leur is een partij gevonden die aan deze eisen kan voldoen en die vertrouwen uitstraalt naar organisaties. Techno Event Services, als onderdeel van Techno Group BV, gaat een samenwerking aan met de Stichting Sportdokters om daarmee naast het leveren van beveiligers en verkeersregelaars ook de sportmedische hulpverlening binnen de markt van (top)sport en publieksevenementen te kunnen leveren. Met dit totaal pakket worden organisaties bij hun evenementen volledig ontzorgd." 

 Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl