Kijk ook eens op

Volg onsNieuwe werkgever voor Maud Kaptheijns

Maandag 21 januari 2019

Offroad - Pauwels Sauzen-Vastgoedservice versterkt zich volgend veldritseizoen met Maud Kaptheijns. De 24-jarige Nederlandse tekende een overeenkomst voor twee jaar. 

Maud Kaptheijns is na een mindere seizoensstart helemaal terug. Zo won ze begin december de Brico Cross in Essen en liet ze zich de voorbije week opmerken met derde plaatsen in zowel het Nederlands kampioenschap als in de wereldbekermanche in het Franse Pontchâteau. Haar prestaties zijn ook de ploegleiding van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice niet ontgaan.

Kaptheijns komt over van Team Charles. "Dit is in eerste instantie een keuze van het hart. Bij mijn huidige team reed ik al aan de zijde van Loes Sels en dat klikte.  Maar waar ik mij het meest op verheug is dat ik straks opnieuw kan samenwerken met ploegleider Niels Albert. In onze periode samen bij Crelan-Charles heb ik al veel van Niels geleerd en ik ben er van overtuigd dat hij me nog sterker kan maken. Ik ben pas 24, dus ga ik er vanuit dat ik nog een ruime progressiemarge heb. Dat ik meteen voor twee jaar kan tekenen, zorgt dan weer voor extra rust in mijn hoofd. Dat heb ik nodig."

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl