Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

CCC en Trek-Segafredo in Drenthe

Dinsdag 05 maart 2019

Elite men - Met CCC en Trek-Segafredo staan twee van de WorldTour-ploegen (de hoogste liga van de wielersport) aan het vertrek in Drenthe.  In totaal verwacht de organisatie 22 ploegen aan het vertrek.

De tegenstand komt van een groot aantal pro continentale team, met de Nederlandse formatie Roompot-Charles voorop. Ook Androni Giacattoli-Sidermec, Nippo-Vini Fantini (Italië), Burgos BH (Spanje), Cofidis, Direct Energie, Vital Concept (Frankrijk) Corendon-Circus, Sport Vlaanderen, Wallonie Bruxelles en Wanty Groupe Gobert (België) behoren tot de profformaties die naar de wielerprovincie afreizen. Net als de Denen van Riwal, de Israeli van Israel Cycling Academy en de Amerikanen van Hagens Berman Axeon overigens.

Zes continentale ploegen van vaderlandse bodem zorgen – naast Roompot - voor een stevig Nederlands contingent in de Profronde van Drenthe. Het gaat om Alecto Cycling Team (met oud-winnaar Coen Vermeltfoort), BEAT Cycling Club, Metec-TKH, MonkeyTown-A Block, SEG Racing Academy en Vlasman Cycling Team.

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl