Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Aalders voorzitter Noordenveld-Westerkwartier

Donderdag 14 maart 2019

National - Hindrik Aalders is de nieuwe voorzitter van de stichting Wielermeerdaagse Noordenveld-Westerkwartier. Hij volgt daarmee Theo Jurriens op, die 25 jaar secretaris was en de laatste jaren ook de voorzittershamer hanteerde.

De komst van Aalders staat niet op zichzelf, tegelijkertijd is het gehele bestuur vergroot, wat de wielermeerdaagse toekomstbestendig moet maken en de afzonderlijke bestuursleden moet ontlasten.

Theo Jurriens gaf in de aanloop naar de komende editie aan te willen stoppen met zijn werkzaamheden als secretaris van de stichting Wielermeerdaagse Noordenveld-Westerkwartier.  De Groninger was 25 jaar secretaris, de afgelopen jaren ook voorzitter, maar bovenal de dragende kracht achter de wielermeerdaagse. Ook Bert Pierik, die 12,5 jaar de penningmeester was, had aangegeven dat er gezocht moest worden naar een opvolger. Van beide mannen wordt tijdens de 37e editie van de wielermeerdaagse Noordenveld-Westerkwartier afscheid genomen, met veel waardering voor het werk dat zij hebben verzet.

De gezamenlijke wielercomités hebben de afgelopen periode nagedacht over een bestuursvorm waarmee de wielermeerdagse toekomstbestendig kan worden gemaakt. Gekozen is om te gaan werken met een dagelijks bestuur van voorzitter, penningmeester en secretaris en een algemeen bestuur waarin alle wedstrijdcomités een afgevaardigde hebben Nieuwe voorzitter is Hindrik Aalders; oud commercial directeur van Energiewacht en bekend als sponsor van de meerdaagse en de Healthy Ageing Tour. De nieuwe secretaris is Femmie Bathoorn en als penningmeester gaat Edward Kuperus optreden. De stichting Wielermeerdaagse ziet de toekomst weer zonnig tegemoet en werkt op dit moment aan de invulling van de 37e editie. De reeks bestaat uit de wedstrijden in Leek, De Wilp, Nieuw-Roden en Zevenhuizen.

Foto: © Sportfoto

 

 


Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl