Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tolhoek en Bouwman langer bij Jumbo-Visma

Maandag 20 mei 2019

Elite men - Drie renners van Jumbo-Visma hebben hun contract verlengd. Het gaat om een trio dat momenteel actief is in de Giro d'Italia.

Zowel Antwan Tolhoek, Koen Bouwman als de Amerikaan Sepp Kuss kwamen een contractverlenging met twee jaar overeen met manager Richard Plugge.

Zowel Bouwman als Tolhoek werden in 2016 prof. De Achterhoeker startte direct in de formatie van streekgenoot Robert Gesink, de Zeeuw reed eerst een seizoen bij Roompot.

“Ik voel me thuis bij dit team”, verklaart Bouwman zijn contractverlenging. “Vanaf de eerste wedstrijd die ik reed als prof, zit ik bij dit team.” 

Tolhoek valt zijn ploegmaat bij. “Iedereen zit hier al een langere tijd. Dat is niet voor niets. Het team is echt bezig iedereen beter te maken. Ik denk dat we daarom allemaal graag willen blijven. Af en toe kunnen we onze neus ook aan het venster drukken. Dat hopen we in de toekomst vaker te doen”, zegt de Zeeuw, die eerder ook al de Vuelta en de Tour reed.

Plugge prijst zich gelukkig met het langere verblijf van zijn pupillen. “Ze zijn hier ontwikkeld en laten geweldige dingen zien. Ze zijn doorgegroeid naar luitenants van een van de grootste kanshebbers in de Giro. Ik vind het heel gaaf dat dat bij ons in de organisatie zo is gegroeid.”

Foto: © Sportfoto/Oscar de WaeleEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl