Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Rush-Hour met Terpstra en Jakobsen

Vrijdag 24 mei 2019

Elite men - Op vrijdagavond 31 mei vindt de derde editie van Rush-Hour plaats in de binnenstad van Nijmegen.

Rush-Hour is een wielerconcept waarbij elke ronde de laatste renner uit de race valt. Het parcours is dit jaar ingekort tot 1700 meter. Met een startveld van circa dertig coureurs blijjft er dan in de laatste ronden een handjevol renners over die de strijd met elkaar aan moeten gaan.

De organisatie is verheugd dat ze "mister Rush-Hour", Niki Terpstra, weer heeft kunnen strikken. Het zal een verhitte strijd worden met Fabio Jakobsen, Pim Ligthart en Jesper Asselman. Profs als Lennard Hofstede, Pascal Eenkhoorn, Oscar Riesebeek, Etienne van Empel, Sjoerd van Ginneken, Huub Duijn en Bert de Backer zijn ook van de partij, net als tal van continentale renners. Ook Olympisch Kampioen schaatsen Kjeld Nuis staan de start van het  evenement. 

De start/ finish is op de Grote Markt te Nijmegen om 19 uur. Toegang tot het evenement is gratis. De paracyclisten van TeamNL maken een demonstratieronde. Om 17 uur wordt er een gratis Dikke Banden Race georganiseerd voor de jeugd. Meer informatie op: www.rush-hour.nl

Foto: © Sportfoto/Dick SoepenbergEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl