Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Boek: Geraint Thomas: Mijn Tour de France

Dinsdag 28 mei 2019

Products - Jarenlang verscheen Geraint Thomas gewapend met een berg talent aan de start van de grootste wielerronde ter wereld. Maar toch was het de drievoudig wereldkampioen en tweevoudig Olympisch medaillist nooit gegund: hij was slachtoffer van valpartijen, pech en de bereidheid om zichzelf op te offeren voor zijn teamgenoot Chris Froome. 

In de zomer van 2018 werd zijn vloek op spectaculaire wijze opgeheven en klom hij uit de schaduw van Froome. Van de iconische bergklimmen in de Alpen tot aan de brutale hellingen van de Pyreneeën kwam Thomas op spectaculaire wijze als winnaar uit de bus van de Tour de France.

In het boek Mijn Tour de France is de lange weg die hij heeft moeten afleggen tot het ultieme succes te lezen.  "Dit is het verhaal van één van de spannendste en meest hartverwarmende saga's in de wielersport, door de ogen van de hoofdpersoon en voorzien van commentaar door de sleutelfiguren in zijn leven. Lees het inspirerende succesverhaal over sportman Geraint Thomas: voor sport- en fietsfanaten!" zegt de uitgever.

Het boek is vertaald door wielerkenner Evert de Rooij, voormalig hoofdredacteur van gerenommeerde wielerbladen als Wieler Magazine.

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl