Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Peters: van clubrenner tot koploper op NK Profs

Maandag 01 juli 2019

Elite men - Eén van de meest opmerkelijke renners in de kopgroep van negen op het NK wielrennen voor elite-mannen zondag was Arne Peters. De renner van Alecto was aan het begin van het seizoen nog clubrenner bij Merida-De Adelaar.

“Ja, het is ongelofelijk hoe snel het allemaal gaat. We zouden om beurten mee springen met de ploeg en het lukte mij om mee te zitten. Het was mooi om me te kunnen tonen vandaag. Als je dan om je heen kijkt en de shirts van Jumbo-Visma en Roompot-Charles voorbij ziet komen, is dat wel even onwerkelijk. Daar heb ik wel even over nagedacht onderweg."

De renner uit Beekbergen kreeg het voor het oog van de camera's nog wel verbaal aan de stok met Koen Bouwman. "Die vond dat ik moest overnemen. Vanuit de ploegleiding kreeg ik te horen dat ik niet meer mee moest draaien, omdat we voor een sprint met Coen Vermeltfoort gingen. Op een gegeven moment pikte ik toch maar weer in, het werd voor mij irritant om steeds de gaten dicht te rijden, die de anderen lieten vallen omdat ik niet inpikte. Toen heb ik maar weer mee gedraaid, met korte beurten."

Foto: © Sportfoto

 

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl