Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Finales Olympia’s Tour live op TV en internet

Dinsdag 06 augustus 2019

Elite men - De finales van alle etappes van Olympia’s Tour zijn dit jaar live te volgen bij Sport Noord. De laatste 50 km. van de in totaal vijf ritten is daarmee dagelijks te volgen via de sites van Dagblad van het Noorden, Sport Noord en op televisie via Podium.TV. Olympia’s Tour vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 20 oktober.

Koersdirecteur Thijs Rondhuis is erg blij met de samenwerking met Sport Noord voor zijn evenement. “Dankzij deze samenwerking zijn we in staat om Olympia’s Tour dagelijks live op tv en op internet te brengen. Olympia’s Tour is zo weer een platform waar de continentale teams en verenigingen formaties veel landelijke aandacht voor hun sponsoren kunnen genereren. Ard Boer van Sport Noord vult aan: “Jaarlijks registreren we live meer dan 200 topsportevenementen. Het mag duidelijk zijn we erg blij zijn dat we Olympia’s Tour als partner aan ons platform kunnen toevoegen.” Rondhuis: “Met deze professionele live registratie kunnen renners met ambities om beroepsrenner te worden, zich letterlijk en figuurlijk in de kijker rijden.”

Olympia’s Tour is de oudste Nederlandse etappekoers in de wielersport. In de historie van dit evenement wisten veel renners met een opvallend resultaat in deze wedstrijd een profcontract af te dwingen. In recente jaren maakten OT-uitblinkers als Cees Bol, Pascal Eenkhoorn, Fabio Jakobsen, Jan Willem van Schip en Jasper Philipsen de stap naar de profs.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl