Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Adne Koster verkast naar Metec-TKH

Zaterdag 24 augustus 2019

Elite men - Adne Koster rijdt in 2020 voor Metec-TKH. De Drentse voormalig juniorenkampioen komt over van Alecto Cycling Team.

Dit team - dat nog geen opvolger heeft voor de huidige hoofdsponsor - zag eerder Arne Peters al naar Vlasman Cycling Team verkassen.

Ploegeider van Houwelingen is blij met de komst van de nu eerstejaars belofte. "Gezien zijn gestalte in combinatie met zijn inhoud zou hij meer dan gemiddeld bergop moeten kunnen. Maar het is te vroeg om hem als klimmer te bestempelen, want ook in de zwaardere eendagswedstrijden heeft hij laten zien zijn mannetje te staan.’’

Koster heeft dit jaar zijn klimcapaciteiten laten zien door op de VAM-berg het DK Noord te winnen. De Nederlands kampioen bij de Junioren in 2017 op het lastige parcours in het Monfertland toonde zich dit jaar in zijn eigen provincie met een vierde plek in de PWZ Zuidenveldtour en een zevende plek in de Dorpenomloop door Drenthe.

Eerder zei hij tegen het DvhN profambities te hebben. "Het wordt tijd om met klinkende resultaten die stap af te dwingen."

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl