Stanza sponsort -23 vrouwenploeg WV Schijndel

Donderdag 19 september 2019

Women - Stanza Die Making uit België, bekend van de Stanza Die Making Young Ladies Tour, zal haar naam de komende 3 jaar gaan verlenen aan het nieuwe vrouwen beloften team van WV Schijndel. 

Op het tenue van de beloften vrouwen van WV Schijndel zal prominent het Stanza Die Making logo te zien zijn met daarnaast ook het logo van het moederbedrijf KDM-Pack van zaakvoerder en wielerliefhebber Koen De Mets. Het UCI continental team Parkhotel Valkenburg zal als co-sponsor ook zorgen voor ondersteuning. De al aan WV Schijndel gebonden sponsor ZZPR.nl draagt een extra steentje bij aan de ontwikkeling van het vrouwen wielrennen in Nederland. Naast nieuwkomers Matching Pool en Chiropractie Vught hebben ook de vertrouwde sponsors van WV Schijndel hun plaats gekregen op de kleding waardoor er een uniforme uitstraling is met de overige categorieën van de ambitieuze vereniging uit Oost Brabant.

Het team voor 2020 staat voor een groot gedeelte vast, er lopen nog gesprekken met enkele rensters maar voorlopig zal het team bestaan uit: Julia van Bokhoven,  Emma Boogaard, Leonie Bos, Femke Gerritse, Dieke Hendriks, Pien Limpens, Lieke Nooijen, Karen Verdonck, Anne van Rooijen en Tamara van der Horst

Foto: © Sportfoto  Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl