Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bart Brentjens Challenge is weer NK Marathon

Vrijdag 20 september 2019

Offroad - De Bart Brentjens Challenge staat voor zondag 29 september op de agenda. De editie van 2019 geldt als open Nederlands kampioenschap mountainbike in de discipline Marathon.

Er wordt in diverse categorieën gestreden om de nationale titel. Bekende namen die in het verleden de Bart Brentjens Challenge op hun naam schreven zijn Lars Boom, Annemiek van Vleuten, Laura Turpijn, Jasper Ockeloen, Ronan van Zandbeek en natuurlijk Bart Brentjens zelf. De Challenge betreft een open kampioenschap waardoor ook diverse buitenlandse toppers, waaronder vele Belgen, aan de start zullen verschijnen. 

De organisatie is er enorm trots op dat er dit jaar wederom een zeer sterk en gevarieerd deelnemersveld aan de start zal verschijnen. Uiteraard zal de naamgever van het evenement Bart Brentjens aan de start verschijnen. Daarnaast staat bijna de voltallige top 10 van vorig jaar aan de start. Lars Boom komt zijn titel verdedigen, maar zal geduchte concurrentie ondervinden van diverse andere mountainbiketoppers, waaronder oud-winnaars Jasper Ockeloen, Ronan van Zandbeek en Hans Becking. 

Voor de mountainbikeliefhebbers, die niet over een wedstrijdicentie beschikken, zijn er een vijftal toertochten uitgestippeld van respectievelijk 40, 55, 75, 95 en 110 km, waarbij de 110 km identiek is aan het parcours van het nationaal kampioenschap. Voor meer informatie over de Bart Brentjens Challenge en voor inschrijvingen.Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl