Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KOGA is sponsor van EK Baanwielrennen

Donderdag 03 oktober 2019

Track - KOGA is officieel sponsor van de Europese Kampioenschappen Baanwielrennen 2019. Het EK vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 20 oktober in Omnisport Apeldoorn.

Een belangrijk kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen van Tokyo. En een belangrijk moment voor KOGA, aangezien de Nederlandse renners de strijd aan gaan op een nieuw ontwikkelde KOGA baanfiets. Het belooft een zeer spectaculair evenement te worden, aangevuld met een bijzondere onthulling.

Tijdens het evenement, op 19 oktober, zal namelijk ook de winnende naam bekend worden gemaakt van de hypermoderne baanfiets die KOGA speciaal voor het Nederlands team ontwikkeld heeft. De afgelopen weken hebben meer dan 1.500 mensen een naam ingestuurd voor de ‘beste baanfiets ter wereld’ die het Nederlandse team goud moet gaan opleveren in Tokyo. Vooral de motivatie voor de ingediende naam was hierbij van belang. Er moest een link in zitten met baanwielrennen, Japan en/of het Nederlands team. De bedenkers van de beste namen krijgen een uitnodiging voor het EK in Apeldoorn en de winnaar ontvangt een reis voor twee personen naar de Olympische Spelen in Tokyo in 2020.Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl