Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Groenewegen tot eind 2023 bij Jumbo-Visma

Maandag 21 oktober 2019

Elite men - Dylan Groenewegen komt ook de komende vier seizoenen voor Jumbo-Visma uit. Daarmee is een mondeling akkoord dat deze zomer werd gesloten geformaliseerd.

Groenewegen rijdt sinds 2016 in dienst van de ploeg van algemeen directeur Richard Plugge. Daarin groeide hij uit tot topsprinter met zeges in onder meer Kuurne-Brussel-Kuurne, Parijs-Nice, de World Tour-eendaagse Brugge-De Panne en vier maal de Tour de France. Met vijftien overwinningen is hij dit jaar 's werelds meest succesvolle renner.

“Ik ben nu 26, dus ik word nog steeds sterker”, zegt Groenewegen. “Ik ben op m’n 22e bij de ploeg gekomen. Sindsdien heb ik heel veel stappen gezet. Dat zie je aan elke renner die bij onze ploeg is gekomen. We zijn op nul begonnen en nu staat de ploeg en sta ik waar ik wil staan.  De jongens om me heen doen het supergoed. Als je naar dit jaar kijkt, dan staat er een supertrein om mij heen. Ik weet zeker dat als ik hier blijf, ik verder blijf groeien. Die uitdaging wil ik graag met de ploeg aangaan.”

Foto: © Sportfoto

 

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl