Het lijkt Wiebes beter Parkhotel te verlaten

Woensdag 06 november 2019

Women - Lorena Wiebes denkt dat het beter is Parkhotel Valkenburg te verlaten, zo kun je afleiden uit een reactie van haar op Twitter.

"Het is heel jammer dat deze situatie tussen mij en Parkhotel Valkenburg is ontstaan" zegt de Nederlands kampioene verwijzend naar geruchten in de media dat ze haar ploeg zou willen verruilen voor een World Tour Team. "Ik ben heel dankbaar voor het werk dat mijn ploeggenoten en het begeleidingsteam voor me verricht hebben. Zij hebben altijd geprobeerd me zo goed mogelijk bij te staan. Het is niet verrassend dat ik het vaak alleen moest opknappen in de finale, want Parkhotel Valkenburg is een opleidingsteam en ik mocht niets meer verwachten van de meiden. Komend jaar zou die druk alleen maar hoger zijn na het succes van 2019 en de focus op opleiding zal dan ondergeschikt zijn aan de druk van het moeten behalen van resultaten."

Wiebes kreeg na het veroveren van de Europese titel bij de junior-vrouwen een aanbieding van Parkhotel Valkenburg, waar zij haar handtekening onder plaatste. Nu vindt de Mijdrechtse dat ze het niveau van de ploeg ontgroeid is.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl