Facebook  Instagram  YouTube

Wouter Wippert stopt ermee

Woensdag 06 november 2019

Elite men - Wouter Wippert heeft besloten een punt achter zijn loopbaan te zetten. De prof uit Wierden reed dit seizoen voor EVO Pro Cycling.

Ook droeg hij de tricots van Team Roompot, Cannondale en Drapac. De 29-jarige coureur won een rit in de Santos Tour Down Under, de Omloop Mandel-Scheie en boekte als sprinter successen in tal van etappekoersen, zoals de Tour of Alberta. In 2017 waande hij zich heel even Nederlands kampioen in Montferland, maar de jury wees Ramon Sinkeldam als de winnaar van dat NK voor profs aan.

Wippert laat weten geen opties te hebben voor het komende jaar en daarmee het boek als prof te sluiten. "Ik wist niet dat mijn vorige wedstrijden de laatste koersen uit mijn loopbaan zouden zijn."