Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Poel start jaar met nieuwe sponsors

Woensdag 01 januari 2020

Offroad - Mathieu van der Poel is ook in 2020 in zijn vertrouwde regenboogtrui te zien, maar de wereldkampioen in het veld draagt wel nieuwe sponsornamen op zijn tricot.

Vannacht tijdens de jaarwisseling werd afscheid genomen van Corendon en Circus als hoofdsponsoren van zijn pro continentale formatie. De nieuwe namen die op zijn tricot prijken zijn Alpecin en Fenix. 

Alpecin was ooit mede-hoofdsponsor van WorldTour-ploegen op de weg als Giant en Katusha, maar trekt nu de kar bij de formatie van de wereldkampioen in het veld en de Europees kampioen op de MTB.

Corendon had Mathieu van der Poel en zijn ploeg met veel plezier nog tot eind 2020 ondersteund als hoofdsponsor, zoals oorspronkelijk was overeengekomen. 
Maar het reisbedrijf heeft er alle begrip voor dat het aanbod van de nieuwe hoofdsponsor te aantrekkelijk voor de wielerploeg was om te laten lopen. "Daarom trekt Corendon zich terug als sponsorpartner, zodat Mathieu en zijn team zich verder kunnen ontwikkelen met nieuwe sponsors die passen bij de volgende fase. Met pijn in het hart maar vooral met veel dankbaarheid en trots draagt Corendon het sponsorstokje in 2020 over aan Alpecin en Fenix."

Van der Poel komt vandaag in actie in de GP Sven Nys in Baal.

Foto: © SportfotoEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl