Sluis wordt startplaats in BeNe Ladies Tour

Vrijdag 31 januari 2020

Women - Sluis wordt voor het tweede opeenvolgende jaar startplaats van een rit in de vierdaagse dameswielerwedstrijd BeNe Ladies Tour.

Dit jaar zal de finalerit op zondag 12 juli 2020 van start gaan in deze Zeeuwse gemeente. De finish van de finalerit op 12 juli 2020 ligt dit jaar in Knokke-Heist.   

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 juli 2020 wordt de zevende editie van de BeNe Ladies Tour gereden. Het wordt uitkijken naar de opvolgster van de Duitse Lisa Klein. 

Deze vierdaagse gaat ook dit jaar van start in het Nederlandse Utrecht waar enkele weken na de proloog  van de BeNe Ladies Tour eveneens het startschot van de Vuelta wordt gegeven. Start en aankomst van de tweede rit worden binnenkort bekendgemaakt. Zulte wordt op zaterdag 11 juli 2020, de Vlaamse feestdag, de locatie van de derde wedstrijddag, met een dubbele rit. In de voormiddag staat een rit geprogrammeerd waarbij een lus langs de Vlaamse Ardennen wordt gemaakt. In de vooravond rijden de rensters in de Leiegemeente een individuele tijdrit die wel eens bepalend kan zijn voor het eindklassement.  

Foto: © Sportfoto Lisa Klein in de BeNe Ladies Tour

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl