Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Alkmaar Sport zoekt nieuwe organisator Driedaagse

Donderdag 13 februari 2020

Track - Na drie edities van Wieler 3 daagse Alkmaar is Alkmaar Sport is op zoek naar een groep of bedrijf die het stokje over wil nemen en de 4e editie van de 3daagse in Sportpaleis Alkmaar wil organiseren.  

Eddy Bakker, toernooidirecteur Wieler 3 daagse Alkmaar:  “We hebben iets neergezet wat in de afgelopen 20 tot 30 jaar nooit heeft plaatsgevonden in het Sportpaleis. Een uniek evenement met topsport en entertainment in een sfeervolle aangeklede accommodatie waar je heerlijk kunt genieten met je vrienden of relaties.” In de drie jaar dat Alkmaar Sport dit evenement heeft neergezet heeft de organisatie veel kennis en ervaring opgedaan. Haar kennis en draaiboeken geeft zij graag door aan een opvolger. “Zowel de baansport als het Sportpaleis hebben door dit evenement een mooie boost gekregen. Als sportbedrijf faciliteren wij vrijwel alle sporten in Alkmaar. Wij zijn van mening dat we niet structureel een bepaald evenement mogen ondersteunen. Het mede organiseren van het EK wegwielrennen afgelopen zomer was bijvoorbeeld eenmalig,” legt Bakker uit.

“Bijna altijd organiseren verenigingen hun eigen (top)sportevenementen. Daarnaast zijn er in Nederland bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van sportevenementen. Zoals lokaal het bekende Le Champion en landelijk House of Sport, Libéma of Golazo.” Met alle partijen zal Alkmaar Sport contact opnemen om te bezien of zij editie 2020 willen oppakken. “Maar we kunnen ons ook voorstellen dat een groep liefhebbers of bedrijven de handen ineen slaan,” vult Suzanne Krul, projectleider Wieler 3 daagse aan. “We gaan graag met hen aan tafel.”

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl