Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Ook Profronde van Noord-Holland geannuleerd

Donderdag 26 maart 2020

Elite men - De organisatie van de Profronde van Noord-Holland heeft besloten deze wedstrijd te annuleren. Die was voorzien voor 13 en 14 juni.

"De maatregelen die maandagavond 23 maart door het kabinet zijn afgekondigd zorgen er voor dat de voorbereiding van de wedstrijd, die op zaterdag 13 en zondag 14 juni verreden zou worden, ernstig onder druk komt te staan. Bovendien is ook nog onzekerheid over wat er na 1 juni gaat gebeuren en of de Ronde dan sowieso verreden zou kunnen worden" zo laat men weten.

Voorzitter Koos Venema: "Het is heel helder dat de gezondheid van de Nederlandse bevolking veel belangrijker is, dan de organisatie van een wielerwedstrijd. Wielrennen is dan slechts bijzaak. We onderzoeken wat dit besluit betekent en of de Ronde dit jaar wellicht nog op een later tijdstip in het najaar, georganiseerd kan worden. Dat willen natuurlijk meer organisatoren, dus dat is een onwaarschijnlijk scenario. In dat geval gaan we er vanuit dat de Beemster kaas Profronde van Noord-Holland in 2021 weer op de agenda komt."

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl