Britse aanwinst voor opvolger Boels-Dolmans

Dinsdag 23 juni 2020

Women - SD Worx - per 2021 de opvolger van Boels-Dolmans - heeft de Britse renster Anna Shackley gecontracteerd. 

De 19-jarige was vorig jaar derde in de Waterley Challenge voor junior-vrouwen en twaalfde op het WK in deze categorie in Harrogate.

De ploeg van Danny Stam legde eerder al Anna van der Breggen, Chantal van den Broek-Blaak, Lonneke Uneken, Amy Pieters, Christine Majerus en Jolien D'hoore vast voor 2021.

De 19-jarige Britse Anna Shackley heeft een tweejarig contract getekend bij het SD Worx Cycling Team (huidige Boels-Dolmans). “Ik ben supertrots dat dit topteam met mij wil werken. Ik had nooit verwacht dat ik al op zo’n jonge leeftijd de overstap naar een WorldTour-team kan maken”, vertelt de Schotse renster.

Via de goede contacten met British Cycling volgde ploegleider Danny Stam de prestaties van Shackley al enige tijd. Testresultaten wijzen uit dat zij het potentieel heeft om tot een topwielrenster uit te groeien. “We hebben haar een contract voor twee jaar met daarbovenop een optie voor twee extra jaren gegeven. We zijn ervan overtuigd dat zij een zeldzame motor in zich heeft. Het is een mooie uitdaging om aan de ontwikkeling van zo’n talentvolle renster te gaan werken”, aldus sportief manager Danny Stam van het Boels-Dolmans team. 

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl