CCC-Liv herbegint met Spaanse koersen

Woensdag 08 juli 2020

Women - CCC-Liv staat voor een heroptreden in het seizoen 2020. De ploeg van Marianne Vos heeft de Nafarroako Klassikoa (23 juli), Klassiko Navarra (24 juli) en Durango-Durango (26 juli) op de rol staan.

De rensters kiezen in de aanloop voor een eigen voorbereiding. "We hebben nog even overwogen om gezamenlijk als team voor te bereiden, ook met het oog op de gezondheid. Maar we merkten ook dat rensters waarde hechten aan hun persoonlijke seizoensvoorbereiding. Bijvoorbeeld Valerie Demey en Agnieszka Skalniak rijden nu nationale wedstrijden in eigen land. En Soraya Paladin en Marianne Vos zijn op hoogtestage. Ashleigh Moolman-Pasio slaapt dan weer thuis in een hoogtetent met een verlaagd zuurstofgehalte. We laten rensters vrij in hun aanpak, al staan zij wel in nauw contact met de staf. We monitoren hun gezondheid sinds maart dagelijks" zegt manager Eric van den Boom.

De Brabander zegt nog geen uitsluitsel te kunnen geven over de sponsoring voor komend jaar. "Het bedrijfsleven heeft her en der zware klappen gekregen. Het coronavirus is helaas ook niet aan de deur van onze hoofdsponsor CCC voorbijgegaan. Dat heeft iedere wielerfan wellicht vernomen. We hebben de afgelopen tijd, volkomen logisch, vaak de vraag gekregen hoe onze sponsorsituatie er volgend jaar zal uitzien. We willen niets liever dan concreet zijn, maar kunnen dat op dit moment nog niet. We onderzoeken diverse scenario’s en zien dat de ontwikkelingen in de juiste richting gaan. Het uitgangspunt bij al die scenario’s is dat we de komende jaren kunnen vasthouden aan ons hoge ambitieniveau.”

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl