Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

A Bloc kent opstelling voor Sibiu Tour

Zaterdag 18 juli 2020

Elite men - Dinsdag 21 juli vertrekt een zestal renners van de A Bloc-formatie vanaf Dortmund naar Roemenië voor de vierdaagse 10e Sibiu Cycling Tour.  .

"Na uitvoerig beraad met allerlei instanties – zowel op medisch als organisatorisch niveau – is besloten om deel te nemen aan deze wedstrijd. Een bijzondere gebeurtenis want de wereldwijde corona-epidemie heeft voor nogal wat restricties geleid."

De ploeg bestaat uit Adriaan Janssen, Jeen de Jong, Ivar Slik,Mel van der Veekens, Stijn Appel en Meindert Weulink.  ,,De ploeg is in orde” aldus Paul Tabak die zijn mannen met vol vertrouwen overdraagt aan de ploegleider van dienst Jo Berghmans en diens medewerkers mecanicien Max van der Linden en verzorgster Astrid Raemdonck.

De internationale Sibiu cycling Tour kent door de situatie van dit moment een sterk deelnemersveld met enkele protourteams zoals Bora-Hans Grohe en Israel Start Up en verder veel Italiaanse en Oost-Europese formaties. De wedstrijd bestaat uit vier etappes, drie ritten in lijn en een individuele tijdrit van Curmatura naar Arena Platos. De slotrit speelt zich af in Sibiu. 

Foto: © A BlocEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl