Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

VolkerWessels-Merckx is compleet voor 2021

Zaterdag 01 augustus 2020

Elite men - Roel van Sintmaartensdijk veruilt volgend jaar Team Reggeborgh voor VolkerWessels-Merckx.  

Met het stoppen van Justin Timmermans en het verlengen van de overige renners kwam er hierdoor maar één plek vrij binnen het VWMCT. Met het toevoegen van Van Sintmaartensdijk is de ploeg nu compleet.

Roel van Sintmaartensdijk zegt “Ik ben uiteraard erg dankbaar voor deze kans! Bij het Wielerteam Reggeborgh heb ik al eens kunnen proeven van het koersen als belofte en ik kijk uit naar volgend jaar. Het VWMCT is een erg sterke ploeg waar ik veel kan leren op het continentale niveau.”

Allard Engels zegt als ploegleider: “Mede door het stoppen van het Wielerteam Reggeborgh in 2021, hebben wij gekozen om de aanvulling uit dit team te laten komen. We zijn ook blij dat we vanuit de gedachte opleidingsteam Reggeborgh toch een renner kunnen laten doorstromen. Hierbij is de keuze op Roel van Sintmaartensdijk gevallen. Een meer dan getalenteerde renner die in de wedstrijden, maar zeker ook in de trainingen, een zeer goede indruk heeft achtergelaten."

Verder bestaat de ploeg dan uit: Jord Baak, Robin Blummel, Gert-Jan Bosman, Nick Brabander, Ale Cebi, Timo de Jong, Tijmen Eising, Max Kroonen, Peter Schulting, Rens Tulner, Nick van der Meer, Niels van Ekeren, Daan van Sintmaartensdijk, Coen Vermeltfoort en Nils Wolfenbuttel

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl