Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

NK BMX dit jaar op Papendal

Zondag 30 augustus 2020

Offroad - Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 vindt het Oegema Logistics NK BMX 2020 plaats op Papendal. Het is de eerste keer dat het NK BMX op de thuisbaan van de nationale BMX-selectie wordt verreden.

Samen met hoofdsponsor Oegema Logistics, sportcentrum Papendal en vrijwilligers van de KNWU zijn de krachten gebundeld en kan er in deze bijzondere tijden toch een kampioenschap worden verreden. 

Door alle corona-maatregelen is dit wel een NK dat anders is dan andere jaren. Het NK BMX wordt onder strikte maatregelen georganiseerd. Hierdoor is publiek helaas niet welkom. Een andere maatregel is dat er maar 1 begeleider aanwezig kan zijn per rijder. Dit zijn uiteraard geen fijne maatregelen, maar wel noodzakelijk om het NK te kunnen organiseren.

Het programma heeft een andere vorm dan andere jaren. Zo zal er geen time-trial worden verreden. Toch zal het een spannende strijd worden om de Nederlandse titel tussen de ongeveer 500 rijders in zo’n 29 leeftijdsgroepen. Meer informatie over het programma vind je de komende weken op NKBMX.nl.

 

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl