Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

NK BMX gaat vooralsnog met aanpassingen door

Woensdag 30 september 2020

Offroad - De KNWU wil het Oegema Logistics NK BMX in afgeslankte vorm laten doorgaan. Het voornemen is om de nationale titelstrijd op Sportcentrum Papendal terug te brengen naar één dag.

Op deze zondag 11 oktober komen dan alleen de elite (m/v), junioren (m/v) en nieuwelingen (m/v) aan de start. Hoe de wedstrijd met strengere maatregelen eruit gaat zien, zal later gecommuniceerd worden.  Publiek is niet toegestaan. Dit voorstel ligt nu ter goedkeuring bij de gemeente Arnhem.

"Dat betekent helaas dat alle andere categorieën dit jaar geen NK hebben. De al betaalde inschrijfgelden worden binnen een termijn van vijftien werkdagen terug betaald.  Een tweedaags evenement met bijna duizend deelnemers - met ook nog eens begeleiders daarbij - vindt de KNWU op dit moment niet verantwoord. De beslissing is in samenspraak met de commissie BMX en sportcentrum Papendal genomen naar aanleiding van de maandag afgekondigde maatregelen ter inperking van de verspreiding van het coronavirus " zo laat de wielerbond weten.

Foto: © SportfotoEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl