Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

HSK Trias/Mooi Jong klaar voor 2021

Donderdag 08 oktober 2020

Elite men - De wielerclub HSK Trias/Mooi Jong uit Den Haag is klaar voor het seizoen 2021. Ploegleider Marco Riemen gaat met 22 elite/beloften het nieuwe jaar in.

Tekst: Dan Rolandus

"We hebben een heel mooi team van vijftien beloften en zeven eliterenners’’, kijkt Marco Riemen na het door het corona Covid-19 getroffen wielerjaar 2020 nu al reikhalzend uit naar 2021. "We hebben vijf renners minder dan vorig jaar, maar hebben weer een aantal belofterenners bij de club mogen begroeten. Het is mooi dat Jos Keller, een Haagse renner uit de eigen jeugd is doorgestroomd naar de beloften. Ruben Buitendijk en Aldert van der Veen komen over van het belofteteam van Reggeborgh en eliterenner Marino Noordam komt van Westland Wil Vooruit.’’

Mooi Jong gaat door

Riemen is ook blij dat hoofdsponsor Mooi Jong te kennen heeft gegeven een aantal jaren te willen doorgaan, evenals sponsor Colorigin die verder wil meegaan met de ambities van de Haagse wielerclub onder leiding van manager Hans de Jong. "We willen de renners een mooi programma bieden met wedstrijden voor de Top- en de Clubcompetitie, vrije klassiekers in Nederland, België met onder meer de Arden Challenge, Frankrijk met onder andere de Driedaagse van Verdun en in juli een etappekoers in Spanje. Maar je weet natuurlijk nooit hoe het vergaat met de corona. Die onzekerheid zal voorlopig wel blijven. We gingen de laatste jaren ook op trainingskamp naar Spanje, maar ik denk dat we onze tenten dit jaar zullen opslaan ergens in Nederland.’’

Goede Braakman

Marco Riemen kijkt met enige voldoening terug op de achterliggende wedstrijden. "We hebben met de ploeg een goede wedstrijd gereden in de Omloop van de Braakman, werden we achter al die grote mannen van de continentale ploegen als best geklasseerde club achtste. Dat goede gevoel nemen we mee naar 2021. We komen op 22 november bij mekaar om met elkaar kennis te maken en willen ons vanaf dat moment met de ploeg klaarstomen voor het nieuwe seizoen. De eerste wedstrijd is Gent-Stade en vervolgens een week later op 6 maart De Ster van Zwolle.’’ Michel Kreder zal de coaching vanuit zijn onderneming Kreder Coaching blijven combineren met het ploegleiderschap bij HSK Trias/Mooi Jong.

Selectie elite: Floris Gerts (Leiden), David van de Berg (Leidschendam), Stefan Wolffenbuttel (Nigtevecht), Marvin van Spronsen (Naaldwijk), Thomas Ruijgrok (Den Hoorn), Niels Immerzeel (Wilnis), Marino Noordman (De Lier). Beloften: Carlo van den Berg (Maasland), Jesse Huijbregts (Roosendaal), Kevin Reuvers (Breda), Stan van de Bergh (Oud-Gastel), Serginho Wilshaus (Haarlem), Philip Sijbrandi (Bolsward), Dennis Willems (Boxmeer), Mitchell Vink (Veenendaal), Jardi van der Lee (Schiedam), Ruben Buitendijk (Lekkerkerk), Frank van den Broek (Hillegom), Igor Baars (Nieuw-Vennep), Aldert van der Veen (Wijnjewoude), Ruben van Randeraat (Koudekerk aan den IJssel), Joris Keller (Den Haag).

Manager: Hans de Jong. Ploegleiders: Marco Riemen, Michel Kreder. Mecanicien: Timo Verbeek, Sam Schuitemaker, Casper van Veen. Verzorger: Astrid Engels, Linda Tesink, Kelly van Dijk.  

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl