Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van IJzendoorn wil met NatuBalans terug naar top

Maandag 23 september 2013

Offroad - Na een winter vol onzekerheid heeft Eddy van IJzendoorn een nieuwe sponsor gevonden. Aankomend seizoen zal de Tielse veldrijder in het shirt van Team NatuBalans Apex op zoek gaan naar nieuwe successen en hij is gemotiveerder dan ooit om terug te keren naar de internationale cyclocross top.

Commercieel directeur Leon van den Oord van aardappelgroothandel en transportbedrijf Jac van den Oord uit Ammerzoden was dit voorjaar als gast van Eddy van IJzendoorn op trainingskamp in Calpe, Spanje. Leon is zelf een fanatiek wielrenner en zag met eigen ogen hoe sterk zijn persoonlijke gids van IJzendoorn op de fiets is. De twee mannen beklommen samen zes keer de gevreesde Alpe d’Huez tijdens het jaarlijkse Alpe d’Huzes en er ontstond een band tussen beide sporters.  NatuBalans is een aardappelmerk van de groothandel en wordt milieubewust geteeld en verwerkt.

Rik van IJzendoorn

De broer van Eddy, Rik van IJzendoorn zal ook voor het team gaan rijden in vooral nationale veldritten Het materiaal van het team wordt geleverd door Apex Bikes, onderdeel van Cyclecenter 53-11 uit Bruchem. De cyclocross fietsen van Apex worden in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en getest.

Debuut in Neerpelt 

Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen voor een succesvol cyclocross seizoen, op 28 september zal Eddy van IJzendoorn voor het eerst zijn opwachting maken in het nieuwe tenue van Team NatuBalans Apex in het Belgische Neerpelt. Twee weken later op 12 oktober tijdens de Grote Prijs van Brabant in ‘s-Hertogenbosch zijn de Tielse veldrijder en trotse sponsor uit de Bommelerwaard dichterbij huis in actie te zien. Team NatuBalans Apex en Eddy van IJzendoorn hopen op een lange en succesvolle samenwerking,

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl