Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bergklimmers Kempen Dommelstreek klaar voor 2021

Woensdag 09 december 2020

Elite men - De samenwerking van de Bergklimmers, TWC de Kempen en TML Dommelstreek wordt ook in 2021 voortgezet. De elite en beloften wacht vooralsnog een mooi programma.

Zo staat op de agenda de clubcompetitie, de U23 Series en het merendeel van de wedstrijden uit de topcompetitie. Ook is er een buitenlands programma, met veelal Belgische wedstrijden voorzien voor de drie clubs die gezamenlijk de concurrentie met de beste clubteams van Nederland aangaan.

De selectie bestaat uit Steven Willemsen, Dennis Willemsen, Martijn Gijsbers, Sverre Senders, Bryan Burger, Tom van den Berg, Thom Leegwater, Pieter Dekker, Jordy Vermeulen, Daan Adams (TWC De Kempen), Michael de Jong, Kay Verhaeg, Niels Peters, Raul Rademakers, Bowen Adriaan, Sam Errens, Jasper Jacobs, Miel Storms (Bergklimmers), Pieter de Groof en Thijs van Beek (TML-Dommelstreek).

De start van het seizoen is voorzien in de GP Raygeo op Belgische bodem op 27 februari. Een dag later staat de ploeg aan het vertrek in Brussel-Opwijk voor beloften. In Nederland is de Zuiderzeeronde op 13 maart de opener.

Foto: Team BTL



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl