Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Samenwerking bij opleiding in Zuid-West Nederland

Maandag 21 december 2020

National - Vier regionale wielerverenigingen uit Zuidwest Nederland, WV Breda, RSC de Zuidwesthoek, WV Zeeuws Vlaanderen en ZRTC Theo Middelkamp, gaan in 2021 voor de nieuwelingen en junioren samenwerken onder de naam clubcombinatie Zuid-West.

Uit contacten tussen Ad Polak (ZRTC Theo Middelkamp) en Edwald Martijn (WV Zeeuws Vlaanderen) is het idee ontstaan om de banden tussen ZRTC Theo Middelkamp en WV Zeeuws Vlaanderen aan te halen en elkaar als verenigingen te versterken. 

Omdat ZRTC Theo Middelkamp, RSC De Zuidwesthoek en WV Breda al naar tevredenheid samenwerkten in een clubcombinatie voor nieuwelingen en junioren, was het een kleine stap om tot een samenwerking van vier verenigingen te komen. 

"De clubcombinatie die nu over 18 nieuwelingen en 18 junioren kan beschikken, gaat echter om meer dan als team van gezamenlijke renners aan wedstrijden deelnemen" laten de verenigingen weten. "De vier verenigingen hebben ieder zo hun kwaliteiten en specialismes die nodig zijn voor het opleiden van jonge renners. Daarvan kunnen nu alle renners profiteren. Door het bundelen van de krachten in de begeleiding van de renners heeft de clubcombinatie beschikking over een ruim bezet begeleidingsteam, bestaande uit een toegewijde en geroutineerde groep trainers, ploegleiders, mecaniciens, verzorgers en masseur. Zij bieden de renners de nodige begeleiding en ondersteuning in de aanloop naar en tijdens de wedstrijden. "

Foto: © SportfotoEerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl