Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Fem van Empel dwingt profcontract af

Maandag 04 januari 2021

Offroad - Op haar achttiende is Fem van Empel één van de revelaties van dit veldritseizoen. Dat ziet de Nederlandse beloond met een tweejarig profcontract bij Pauwels Sauzen - Bingoal, met een optie voor een derde jaar.

Fem van Empel zelf is uiteraard in haar nopjes met het bericht. “Ik was eigenlijk al blij verrast dat ik sinds 1 oktober voor Pauwels Sauzen - Bingoal mocht crossen, en nu heb ik hetzelfde gevoel. Er lijkt maar geen einde aan het goede nieuws te komen! Na drie maanden binnen deze ploeg al een profcontract, dat is een beloning voor een goed seizoen. Ondanks mijn mindere startpositie had ik al bewezen dat ik van achterin een cross naar voor kon rijden, maar toch was die vierde plek in Dendermonde een verrassing. Maar in Baal deed ik het weer, en ook in Hulst bewees ik na een slechte start dat de conditie goed is. Dit contract geeft alleen maar extra motivatie voor de toekomst.”

Teammanager Jurgen Mettepenningen zegt: “Fem is enorm gedreven en leergierig. Ze leert zeer snel bij, en ze heeft de mentaliteit van een topsporter. "

 

Foto: © SportfotoEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl