Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Poel zoekt toch de Spaanse zon op

Dinsdag 12 januari 2021

Offroad - Mathieu van der Poel is toch op trainingsstage vertrokken naar Spanje om zich voor te bereiden op het WK in Oostende in het laatste weekeinde van de maand.

Het is nog niet bekend of hij eventueel nog zal deelnemen aan crossen in de periode daarvoor, de wereldbeker van Overijse kan wel een reële optie zijn als laatste test. Maar zijn team Alpecin-Fenix kan daar nog geen antwoord op geven.

De wereldkampioen veldrijden van Tabor (2015), Bogense (2019) en Dubendorf (2020) is samen met collega-veldrijder Gianni Vermeersch vertrokken naar Benicasim. Zij zullen daar met een vaste verzorger een minibubbel vormen tot aan het einde van hun trainingsstage. "Onze wegploeg is daar ook, maar met name met het oog op het WK veldrijden geldt natuurlijk dat we zo veel mogelijk het risico op een potentiële corona-infectie willen beperken voor de veldrijders. Daarom dat we ze apart houden en alle geldende hygiëne- en veiligheidsvoorschriften zo strikt mogelijk in acht nemen"  zo meldt de woordvoerder van het team desgevraagd.

Foto: © SportfotoEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl