Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kanjers voor Kanjers bouwt op vertrouwd fundament

Zondag 17 januari 2021

Elite men - Drie nieuwkomers heeft de Achterhoekse clubploeg Sensa-Kanjers voor Kanjers in 2021. Het gaat om Wouter van de Weerdhof (voormalig Nederlands kampioen bij de nieuwelingen), Joppe de Heij en Chiel Schulten. De ploeg zag Jasper Hamelink (gestopt) en Huub Deelstra (Metec-TKH) vertrekken.

Verder bestaat de formatie uit blijvers Sammy Berkelder, Bastiaan de Blom, Kars ten Boske, Jasper Plender, Christiaan Lubbers, Jentje Huntink, Jip Steman, Sam Gademan, Olav Wallinga, Rick Hezeman, Maarten Lubbers, Rens te Stroet, Joren Bloem en Jelle Johannink.

“Het is altijd goed om een renner op een hoger niveau af te leveren en dat gebeurde op het laatste moment nog bij Deelstra. Het jaar daarvoor was het Gijs Leemreize en die heeft zich natuurlijk nog verder ontwikkeld met een WorldTour-contract” zegt Han Vaanhold namens de Kanjers. “In de ploeg hebben we verder weinig veranderingen, zoveel was er natuurlijk ook niet om de renners op te beoordelen in 2020. Iedereen die nog gemotiveerd was, kon blijven.”

Vaanhold zag met Chiel Schulten een renner van Reggeborgh komen. “Chiel is heel gemotiveerd. Hij kon vanuit zijn team niet de stap naar VolkerWessels maken, maar wil heel graag laten zien wat hij in huis heeft. Met Wouter van de Weerdhof halen we de Nederlands kampioen nieuwelingen van 2018 (Philippine) en Joppe de Heij komt op voorspraak van Arvid de Kleijn, die ooit voor mij bij Team Piels reed. Ik denk dat we weer een mooi team hebben voor het nieuwe jaar. Uitkijken wordt het naar Sam Gademan, die vooral in de prologen tot zijn recht komt en een sterke Joren Bloem, die heel allround is. Ik denk dat we verder veel mooie kansen bieden aan deze jongens qua programma, op voorwaarde dat het allemaal deze keer wel door gaat natuurlijk.” 

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl