Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

BEAT mist start seizoen na positieve test Van Kessel

Donderdag 21 januari 2021

Elite men - Geen Spaanse openingswedstrijd en geen trainingskamp voor de mannen van BEAT Cycling.

Als gevolg van een positieve coronatest voor ploegleider Egon van Kessel heeft de ploeg zich teruggetrokken.

BEAT Cycling gaat aankomend weekend niet van start in GP Valencia. De Nederlandse continentale wegploeg heeft deze keuze gemaakt na een positieve coronatest binnen haar staf. Ook het aansluitende trainingskamp in Calpe wordt afgezegd. 

Op donderdagochtend is de ploegleider, Egon van Kessel, voorafgaand aan het afreizen naar Spanje positief getest. Wegens recent contact met andere stafleden heeft de teamleiding besloten om de reis uit voorzorg te cancelen. Van Kessel voelt zich op dit moment goed, we houden de verdere ontwikkelingen goed in de gaten.

Het team had volgende week ook een trainingskamp gepland in Spanje. Omdat door het ontbreken van voldoende staf het team de veilige bubbel niet kan garanderen, gaat ook het trainingskamp niet door.

Teammanager Geert Broekhuizen over het niet afreizen naar Spanje: “Dit is het enige verantwoordelijke besluit in de huidige situatie om de gezondheid van onze renners en staf te bewaken. We blijven de gezondheid van alle betrokken staf en renners goed monitoren.”

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl