Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Teunissen lang aan kant met blessure

Maandag 15 februari 2021

Elite men - De schade die Mike Teunissen heeft opgelopen bij een val tijdens een hoogtestage op Tenerife is dusdanig dat de Limburger dit voorjaar mogelijk helemaal niet in actie kan komen.

Teunissen reed zaterdag in een afdaling op een steen en ging daardoor hard onderuit. Op Tenerife werd in een ziekenhuis eerste hulp verleend, waarna de onfortuinlijke renner gisteren naar Nederland vloog. In het AMC bleek uit nader onderzoek dat verdere behandeling aan zijn been noodzakelijk is en dat betekent dat de gehele voorjaarscampagne van Teunissen in gevaar is.

Teunissen is kapot van de nieuwe tegenslag. “Eerst hoop je nog dat het meevalt, maar dit is zwaar waardeloos. Je wilt het seizoen graag goed beginnen, zeker als het vorige, zoals in mijn geval, al goeddeels door een blessure in het water is gevallen. Maar goed, de gifbeker moet kennelijk helemaal leeg. In plaats van een stap vooruit te zetten met een hoogtestage, zet ik er nu twee achteruit. Ik ga er alles aan doen om er zo snel mogelijk weer te staan.”

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl