Nog even oefenen: nieuwe shirts vrouwenploegen

Maandag 01 maart 2021

Women - De Omloop Het Nieuwsblad gaf de fotografen van Sportfoto ook de kans om wat nieuwe shirts vast te leggen in deze eerste vrouwenwedstrijd van 2021. Voor de komende wedstrijden is het wellicht goed om het nieuwe uiterlijk van de Nederlandse topteams/rensters nog even door te nemen.

Te beginnen met Jumbo-Visma bovenin beeld. Vertrouwde namen en vertrouwde kleuren vanwege de mannenteams, maar nu dus ook in het vrouwenpeloton te bewonderen.

Het tweede voorbeeld is SD Worx (73, Demi Vollering). Het oranje-zwart van Boels-Dolmans kreeg een kleurrijke herstart bij de nieuwe hoofdsponsor.

En Annemiek van Vleuten is bij Movistar terug te vinden, al draagt ze natuurlijk de trui van Europees kampioene na haar zege in Plouay.

Dan Liv Racing (de opvolger van CCC-Liv) waar paars het nieuwe oranje is dit seizoen. Hier getoond door Jeanne Korevaar.

En bij de formatie van Iwan Spekenbrink is niet alleen de naam nieuw. DSM verving Sunweb en dat betekent ook niet meer uitkijken naar rood of wit (en dat wilde nog wel eens wisselen). Zwart en blauw zijn de kleuren van onder andere Lorena Wiebes.

Foto's: © Sportfoto - Bart HazenEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl