Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kelderman besluit Tour de Romandie op plek 10

Zondag 02 mei 2021

Elite men - De afsluitende tijdrit in de Tour de Romandie is gewonnen door Remi Cavagna.

De eindzege ging naar Geraint Thomas, terwijl Wilco Keldermand tiende werd. Voor Thomas was het zijn eerste klassementszege na de Tour van 2018. Onlangs vertelde Servais Knaven Cycing al dat Thomas kopman van INEOS in de Tour wordt.

Kelderman eindigde op een dertiende plek in de rit tegen de klok in Fribourg."Ik denk dat ik een goede tijdrit reed, al waren de omstandigheden niet perfect. Ik rondde de week zo positief af. Helaas was dit niet mijn beste klassement en ook niet wat ik ervan verwacht had. Ik had wat lichamelijke problemen, maar we kunnen tevreden zijn over de teampresttatie. Ik kijk uit naar de rest van het seizoen." 

Thymen Arensman had aan zijn klassering genoeg om de witte leiderstrui van het jongerenklassement veilig te stellen. De Gelderse renner kampte met gemengde gevoelens na afloop. "Ik reed een slechte tijdrit, maar ik heb geprobeerd er het beste van te maken. Ik had desondanks een goede week, waarin ik wat vooruitgang maakte en uiteindelijk de jongerentrui weet te winnen."

Foto: SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl