Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vader en Pieterse zegevieren in Spaarnwoude

Zondag 11 juli 2021

Offroad - Milan Vader bij de elite-mannen en Puck Pieterse bij de elite-vrouwen hebben de eerste wedstrijd om de Riderz MTB 3 Nations Cup in Spaarnwoude gewonnen.

Nationaal MTB-kampioen Milan Vader (KMC ORBEA) nam bij de elitemannen de leiding en stond deze niet meer af. De Middelburger, die samen met Mathieu van der Poel bij de mountainbikers zal deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokyo, rekende af met achtereenvolgens de Belgen Pierre de Froidmont (BH Wallonie) en Jens Adams (Hollebeekhoeve).

Puck Pieterse won de eerste wedstrijd om de Riderz MTB Race 3 Nations Cup bij de elite-vrouwen. De mountainbikester van Alpecin-Fenix schudde in Spaarnwoude achtereenvolgens Lotte Koopmans (Orbea LTD Team) en Denise Betsema (Pauwels-Bingoal) van zich af.

David Haverdings (Orange Babies) heeft de eerste wedstrijd om de 3 Nations Cup voor junioren op zijn naam geschreven. De mountainbiker van Parkhotel Valkenburg liet in een ferme sprint Tibor del Grosso (WV Noord-Holland) achter zich. De Belg Théo Demarcin (Superbikers) completeerde het podium.

Luna Crossan (Cube Bassa) zegevierde in Spaarnwoude bij de junior-vrouwen. Lisa Looienga (Groots Barkhuis Alpha) legde beslag op de tweede plaats en Iris Offerein (MTB Team Airolube) stapte als derde op het podium.

Nationaal kampioene bij de nieuweling-meisjes Lauren Molengraaf (HOBIJ Vittoria) was oppermachtig. Silje Bader (Theo Schilder MTB Team) finishte als tweede en Julia van der Meulen (Zwiep Fietsen-XLC Offroad Team) werd derde. 

Foto: Arjen Schippers

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl