Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

AGR haalt geld op voor Valkensburgse horeca

Woensdag 08 september 2021

Nieuws - De organisatie van de Amstel Gold Race haalt de komende tijd geld op voor de door de watersnood getroffen Valkenburgse horeca. 

Leo van Vliet, Koersdirecteur Amstel Gold Race: "Ik ben blij dat we dit weekend de toertocht van de Amstel Gold Race op een coronaproof manier kunnen organiseren.Dat een groot deel van de ondernemers klaar staat om dit weekend weer onze gasten te ontvangen is na deze zware periode heel bijzonder. Maar er zijn ook nog veel ondernemers die nog wekenlang bezig zullen zijn om hun zaak weer (volledig) te kunnen heropenen. We willen daarom graag iets terugdoen. Samen met verschillende partners stellen wij unieke items beschikbaar via een veiling. Waaronder de gesigneerde shirts van de winnaars van de afgelopen Amstel Gold Race en Amstel Gold Race Ladies Edition: Wout van Aert en Marianne Vos. Maar ook hebben we bijzondere ervaringen tijdens de Amstel Gold Race 2022, zoals uitreikingen van de trofee aan de winnaars of een dag met mij of Leontien van Moorstel op stap tijdens de Amstel Gold Race en Amstel Gold Race Ladies Edition. De gehele opbrengst gaat naar de Valkenburgse horeca. Ik hoop dat we een mooi bedrag ophalen."

Samen erbovenop voor Valkenburg

Thom Ligthart, organisator Amstel Gold Race: "Speciaal voor deze toereditie van de Amstel Gold Race hebben we naast de veiling ook een uniek Amstel vaasje ontwikkeld. Amstel heeft al tientallen jaren een warme band met Valkenburg en de Valkenburgse horeca. Ook in de rest van Nederland kunnen Amstel liefhebbers helpen, door het glas 'Samen erbovenop voor Valkenburg' te bestellen via onze webshop voor vijf euro. Tijdens de Amstel Gold Race toereditie kunnen deelnemers het vaasje bemachtigen als zij bij het Shimano Experience Center hun startbewijs ophalen. Ook de opbrengst daarvan gaat volledige naar de Valkenburgse horeca."  

Tot 12 september 16.00 uur kan er via de veilingsite worden geboden op unieke Amstel Gold Race items en ervaringen. Via de webshop van Amstel en bij het Shimano Experience Center op vrijdag 10 september worden de unieke vaasjes verkocht.

 Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl