Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Output en Stanza blijven WV Schijndel trouw

Vrijdag 29 oktober 2021

National - Met ingang van 2022 zijn de renners en rensters van WV Schijndel in twee verschillende tenues te zien zijn in de verschillende disciplines die het wielrennen rijk is.

Het contract met hoofdsponsor Output Professional audio, video & lighting is wederom verlengd, nu met een periode van vier jaar.  

De entree van het Belgische Stanza Die Making in de wielrennerij als sponsor bij de WV Schijndel voor de vrouwen U23 formatie is omgezet in een nieuwe verbintenis voor eveneens vier jaar waarbij de vrouwen van 15 jaar en ouder hun eigen tricot hebben.

ZZPR.nl, de bemiddelaar voor ZZP’ers in de bouw, blijft WV Schijndel trouw als co-sponsor. Dit komt tot uiting op de broeken en de schouders van renners en rensters. Ook het moederbedrijf van Stanza Die Making, KDM Pack van zaakvoerder Koen De Mets, zal de vereniging financieel wederom ondersteunen de komende jaren. 

Naast de trouwe sponsoren Mutsaars Bikes uit Schijndel, Van Doorn Infra uit Schijndel en Machinaal Timmerbedrijf Van der Linden uit Veghel kan WV Schijndel ook nog twee nieuwe shirt sponsoren uit Schijndel verwelkomen. Jozon B.V. prijkt vanaf 2022 ook op shirts. Lacros, leverancier van elektrische vouwfietsen, heeft een plaats gevonden op rug van de nieuwe tenues. 

Daarnaast zal op de shirts van de vrouwen ook de logo’s te zien van Parkhotel Valkenburg en Stern.  

Foto: Sportfoto

 

 Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl