Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Strandraces Goeree-Overflakkee en Hellevoetsluis

Dinsdag 09 november 2021

Offroad - De Stichting Wielerronde Menheerse op Goeree-Overflakkee organiseert aanstaande zaterdag de eerste editie van de RegioBeachraces. 

De start van de eerste strandrace bij ’t Gorsje in Ouddorp is om 15.00 uur. De overige strandraces zijn onder voorbehoud op zaterdag 27 november bij Boelies in Hellevoetsluis (tweede race), 22 januari bij Sea Side in Ouddorp (derde race) en op zaterdag 19 februari 2022 bij Marc in Ouddorp (vierde en laatste race).

Beachclub ’t Gorsje in Ouddorp ligt op één van de mooiste plekken van Nederland. Aan het brede Noordzeestrand, op de rand van Zuid-Holland en Zeeland. Hier kom je om uit te waaien en te relaxen, om te genieten van het uitzicht. In verband met COVID-19 zullen de stuurbordjes en chips voor de strandtent afgehaald moeten worden. Daarnaast zal de huldiging van de eerste drie geklasseerde bikers zo snel mogelijk na de finish bij Strandtent ’t Gorsje plaatsvinden. De route van Beachrace ’t Gorsje is gepeild op het strand, waar twee lussen gemaakt worden en daarbij ter hoogte van strandtent ’t Gorsje, de doorkomst/finish zal liggen. De start zal op een zo breed mogelijk strand plaats vinden. De A-categorie licentiehouders mannen/vrouwen of deelnemers die dit niveau aankunnen. De B-categorie basisleden en cyclo’s mannen/vrouwen.

De RegioBeachrace Gratis voor licentiehouders A werd op zondag 24 oktober gewonnen door de Belg Thieme van Ruymbeke. Ronan van Zandbeek uit het Brabantse Schijndel finishte als tweede en de jonge Noord-Hollander Raphael Mouton uit Warmenhuizen passeerde de streep als derde. In de categorie B zegevierde thuisrijder Jeroen Vroegindeweij. Jan David van Keulen uit Stellendam werd tweede en Marco Tanis uit Ouddorp stapte als derde op het podium. Lieke de Cock uit Eindhoven klasseerde zich als beste dame.

Info: Stichting Wielerronde Menheerse op Goeree-Overflakkee 

 

 

 

 

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl