Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kerst RegioBeachrace Ouddorp op 27 december

Vrijdag 17 december 2021

Offroad - De Stichting Wielerronde Menheerse op Goeree-Overflakkee organiseert maandag 27 december de Kerst RegioBeachrace Ouddorp. 

De start van de Kerststrandrace voor de licentiehouders A & B is op het strand voor de deur van strandtent Bula aan de Groenedijk 24/26 in Ouddorp. De start is om 13.00 uur. De organisator is blij dat alle vergunningen voor de Kerstrace door de Gemeente Goeree Overflakkee zijn verstrekt. Zij wijst ook op het feit dat de coronaregels strikt in acht worden genomen. De inschrijvingen in de keet naast Buga zullen volgens de huidige RIVM-normen veilig op het strand afgewikkeld worden. ‘’We zijn blij dat we in deze coronatijd in samenwerking met Gemeente Goeree Overflakkee een vergunning hebben gekregen voor een extra regiobeachrace’’, aldus organisator John Roos.

De RegioBeachrace voor licentiehouders A werd op zondag 24 oktober gewonnen door de Belg Thieme van Ruymbeke. In de categorie B zegevierde Jeroen Vroegindeweij uit Ouddorp. Ronan van Zandbeek uit Schijndel won de Strandrace ’t Gorsje in de A-categorie en Patrick van der Kaaij uit Oostvoorne won in de categorie B. Nationaal strandkampioen Natalie van Gogh zegevierde bij de vrouwen. Ramses Bekkenk uit Alkmaar zegevierde in de Strandrace Boelies in Hellevoetsluis en Romana Carfora uit Akersloot won bij de vrouwen.

Onder andere de Belgische prof Jens Keukeleire (EF Education-Nippo), de Zuidlander Daan van Sintmaartensdijk (winnaar van De Panne) en Jasper Dejaegher (tweede in De Panne) maken deel uit van het strandveld. Info: Stichting Wielerronde Menheerse op Goeree-Overflakkee of hier.

 

 


Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl