Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Egmond-Pier-Egmond opnieuw geschrapt

Vrijdag 17 december 2021

Offroad - Strandrace Egmond-Pier-Egmond gaat ook begin 2022 niet door als gevolg van de beperkingen die de bestrijding van het coronavirus met zich mee brengen.

''Sportorganisatie Le Champion en de Gemeente Bergen zijn tot de conclusie gekomen dat de strandrace Egmond-Pier-Egmond en de NN Egmond Halve Marathon op 8 en 9 januari helaas niet door kunnen gaan. De laatste persconferentie van het kabinet heeft duidelijk gemaakt dat de huidige coronamaatregelen in ieder geval tot en met 14 januari van kracht blijven. Binnen de kaders van deze maatregelen acht de organisatie het niet verantwoord om de twee winterklassiekers te laten plaatsvinden.  

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen restitutie van het inschrijfgeld, met aftrek van de redelijke kosten die de organisatie ter voorbereiding op het evenement al heeft gemaakt. Deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht over de afwikkeling hiervan. In 2023 staan Egmond-Pier-Egmond en de NN Egmond Halve Marathon gepland op zaterdag 7 en zondag 8 januari. De inschrijving opent medio augustus 2022.''

Foto: © Sportfoto

 

 

 


Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl