Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Ten Zeldam troeft Pauwels af in Ouddorp

Zaterdag 19 februari 2022

Offroad - Sebastiaan ten Zeldam heeft de C-side strandrace van Ouddorp op zijn naam geschreven. De Haarlemmer liet in de sprint de Belg Tijl Pauwels achter zich. Ronan van Zandbeek uit Schijndel completeerde het podium in de laatste en vierde editie van de RegioBeachraces.

De laatste RegioBeachrace van het seizoen was een mooi voorproefje voor morgen (zondag) wanneer de Strandrace van Zeeland in Scharendijke op de kalender staat. De strandbikers kregen een forse storm, niet zo heftig als gisteren, voor de kiezen op de racebaan van het Ouddorpse strand langs de ruwe Noordzeekust. Ten Zeldam en Pauwels lieten in de finale van de race in categorie A de drie metgezellen Ronan van Zandbeek en Bas Nieuwkoop (beiden Invicta Watches) en Tom van Loon uit het Belgische Gierle de hielen zien. Noord-Hollander Sebastiaan ten Zeldam (foto) hield in een lange sprint Tijl Pauwels achter zich. Thuisrijdster Antoinette Cassée zegevierde bij de vrouwen.

Uitslag RegioBeachrace C-side Ouddorp: 1. Sebastiaan ten Zeldam (Haarlem), 2. Tijl Pauwels (Meer, B.), 3. Ronan van Zandbeek Schijndel), 4. Bas Nieuwkoop (Roosendaal), 5. Tom van Loon, Gierle, B.), 6. Frank Roling (Beverwijk), 7. Tom Tiegelaar (Bergschenhoek), 8. Gino De Caerle (Messelbroek, B.), 9. Peter Braal (Axel), 10. Teun Teulings (Son en Breugel). Vrouwen: 1. Antoinette Cassée (Ouddorp), 2. Marloes Veldheer (Heiloo), 3. Roos Heeger.

Tekst en foto: Dan Rolandus

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl