Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Winst voor Mos en Slik op Ameland

Maandag 14 maart 2022

Offroad - Het duingebied bij Klein Vaarwater op Ameland vormde zaterdagmiddag het decor voor een mountainbike wedstrijd waarbij ook ruim twee kilometer over het strand bij Buren gereden werd. Rozanne Slik en Gerben Mos kwamen beide solo aan de finish waarbij Mos gedurende de hele wedstrijd in een spannende strijd gewikkeld was met Bram Imming.

Vanaf de start was het Gerben Mos die de leiding nam op korte afstand gevolgd door Imming. Op het stand kwamen beide mannen samen en met het ingaan  van  de laatste van vier ronden zaten Mos en Imming nog steeds bij elkaar. ‘Omdat ik het idee had dat ik makkelijker door duinen reed heb ik daar de laatste ronde versneld en wist een gat te slaan op Bram. Op het strand kwam hij nog wat terug maar uiteindelijk had ik aan de finish bijna  een minuut voorsprong.’, aldus Mos. Ploeggenoot  Martin Schuttert maakte na 32 kilometer het podium compleet door als derde te eindigen.

Rozanne Slik reed bij de dames haar eigen race en pakte na een goede start solo de overwinning met een ruime voorsprong en wist ook veel mannen achter zich te laten.

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl