SD Worx nog twee jaar langer hoofdsponsor

Dinsdag 03 mei 2022

Women - Payroll- en HR-dienstenverlener SD Worx heeft het contract als hoofdsponsor van de UCI-vrouwenploeg verlengd tot eind 2026.

“We willen alles op alles zetten om die positie te behouden. Daarnaast willen we met de verlenging van onze sponsoring de verdere uitbouw van het vrouwenwielrennen in het algemeen mee faciliteren”, zegt CEO Kobe Verdonck.

Team SD Worx kan terugblikken op een geslaagd voorjaar met 15 podiumplekken, waaronder 5 overwinningen in onder andere de Strade Bianche, de Ronde van Vlaanderen en de Brabantse Pijl. Net als vorig seizoen is Team SD Worx ’s werelds beste ploeg in het vrouwenwielrennen en staat nummer één op de teamranking van de UCI. Reden genoeg voor SD Worx om nu al het contract – dat oorspronkelijk tot en met 2024 liep – open te breken en te verlengen tot eind 2026. “Dit is een bijzondere samenwerking”, zegt teammanager Erwin Janssen. “Met SD Worx hebben we een hoofdsponsor gevonden die een enorme betrokkenheid toont bij onze ploeg. Uit de verlenging blijkt veel vertrouwen van SD Worx. Dat willen we absoluut waarmaken.”

Het verlengde contract biedt Team SD Worx de mogelijkheid om met een langetermijnvisie verder te bouwen aan de ploeg. “Nu al zekerheid hebben over de komende 4,5 jaar, dat is uitzonderlijk in het wielrennen”, bevestigt Janssen. “Het is als wielerploeg van groot belang dat je in alle rust en continuïteit kunt werken aan de toekomst. Dit is een project voor de lange termijn. Als je wilt bouwen en toptalenten de kans wilt geven om zichzelf te ontwikkelen, heb je een horizon van vier jaar nodig. We zijn al zes jaar opeenvolgend de nummer één in het vrouwenwielrennen. Het is ons doel om ook de komende vier jaar de beste van de wereld te blijven.”

Foto: © Sportfoto

 

 


Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl