Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Roxane Knetemann weg bij TalentNED

Dinsdag 31 mei 2022

National - Roxane Knetemann vertrekt bij TalentNED. Ze kan de werkzaamheden niet combineren met de rest van haar dagelijkse bestaan.

Roxane Knetemann: “Ik vind het plan van TalentNED super mooi. Het idee om sporters samen te brengen onder één dak en ze een intensieve vorm van begeleiding te bieden met het oog op groei en ontwikkeling, zowel op sportgebied maar ook op persoonlijk vlak, spreekt me nog steeds heel erg aan. Het is een visie die ook heel erg bij mij past als persoon. Ik heb alleen gemerkt hoeveel dat van je vraagt en helaas valt dit voor mij niet te combineren met mijn leven thuis. Daardoor ben ik niet op mijn best en dat is iets waar ik last van heb. Het wielerteam verdient iemand die net als Stefan [van Klink] alles met volle overgave doet. Ik kan dat helaas niet bieden.

Knetemann vervolgt: “Woonde ik maar in Twente, dan was ik er het grootste deel van de week geweest. Voor mij voelt het heel gek om nu midden in het seizoen weg te gaan, maar tegelijkertijd weet ik dat dit de beste keuze voor mij en voor de sporters is. Ik wens de schaatsers, mountainbikers, de staf en met name de meiden van de wielerploeg het allerbeste toe en hoop dat ik over een aantal jaren kan juichen voor succesvolle oud-TalentNED sporters.”

Foto: © SportfotoEerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl